DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

ZlatéTlapky

Sárinky deníček 2013
 
A teď už nám nezbývá nic jiného, než popřát vám všem krásný nový rok, plný pohody, štěstí a lásky!!! Mějte se rádi, neubližujte si a pamatujte, že pes je především parťák :)
 
 
Posledních pár dní tohoto roku věnuje, k velkému údivu všech :D, výletům :)
27.12.2013 Vyrážím s paničkou a páníčkama na zříceninu hradu Roupov :)
 
 
 
 
 
a 28.12.2013 Jdem s Péťou a Sárinkou junior projít křížem krážem Zelenov :)
 
 
 
 
24.12.2013 Vááááánocéééé :) Copak asi dostanem od Ježíška??? Já nic, já zlobil a panička si šetří na automobil??? I nééé Ježíšek nezklamal :) Balící papír lítal po celé místnosti, šmarjá já mám zas hraček :)
Dokonce dorazily i dárečky od kamarádů :)
Ježíííškůůůů děkujůůůů :)
 
 
 
22.12.2013 Komplet celá banda vyrážíme na Vánoční trhy do Horšovského Týna a na následnou lítačko běhačku na rozhlednu :)
 
 
 
 
9.12.2013 Dnes přínášíme MEGA novinku!!!! Náš tým se rozrostl :)
 
 
8.12.2013 Rýzmberk je náš :) aneb dnešní tažení v podobě mě, Sárinky junior a Jackouška se velmi vydařilo :) Paničky nás vzaly do míst, kde je ještě sníh, co víc si přát???
 
 
 
 
7.12.2013Tak nám konečně napadl snížek, bohužel to vypadá, že dlouho nevydrží a tak je třeba si ho řádně užít :)
 
                                                        Tohle všechno je má práce :) ...
 
 
... a ptáte se jak to dokážu???
Takhle                                                ... a takhle :D
 
 
 
5.12.2013 Dneska si prý pro mě přijde čert :) A tak se začínám připravovat do pekla ...
 
                                        
Jistota je jistota, přeci jen JÁ! takový andílek, hodňoučký, miloučký :) křidýlka mám pro jistotu také :)
 
                                       
 
Tak nic ... čert mě nechce (asi sem ho neměla tahat za ocas), anděl mě nechce (dobrá příště mu nebudu okusovat peříčka z křidýlek) zůstávám doma :)
 
 
 
30.11.2013 Memoriál Nýřany :) Poslední letošní závod a pak už jen pohodička, váleníčko, běháníčko ...
Aportek nenesu zpátky stejně rychle jak pro něj běžím ... no ale to bych byla na málo fotkách ne??? a mé oblíbené volno :D Copak bych od paničky odbíhala, když mě za pár okamžiků bude zas volat??? Ale což, lehce odběhnu, zdá se mi to dlouhé, pořád nic??? mám ležet??? sedět??? ne??? tak já budu štěkat, to je doba tohleto :D
Tak s 56 body jsme na stupínku vítězů, na 2.místě!!! Jupíííí :)
A jako třešnička na dortu pohár za Nejlepšího bílého psa :)
 
 
 
23.11.2013 by Ájinka oslavila osmé narozeniny ...
 
                                                                                                       
 
4.11.2013 Poslední letošní výstava. Panička čekala výbornou, paní rozhodčí to viděla jinak. Zrada byla už jen to, že to nebyla cizinka, ale obyč češka :/ Příště budu muset dohlídnout na to, aby to panička pořádně zkoukla. Jedno je jisté, co si o nás myslí paní rozhodčí je nám fuk, my víme své :)
 
 
 
26.10.2013 Vejšlap na Čerchov - 1 042m :) ou jéééé
Super strávený den s bezva partou lidiček a pejsků. Jen panička je nějaká unavená :D :D
 
 
 
 
20.10.2013 Po řádění v lese mě zase čeká trochu té obediencové poslušnosti a tak vyrážíme do Plzně, do ZKO U Viaduktu, za mojí trenérkou Andrejkou :) Berem s sebou i malýho černýho preclíčka Jackouška a jeho paničku Lucku, aby si to taky trochu "očmuchali" na cizím cvičáku :)
 
 
 
13.10.2013  Co by to bylo za víkend, bez nějaké akce :D A protože když se daří, tak se daří ... Úspěšně jsem složila stopařskou zkoušku FPr1 :) Naše skóre je 92b. (ze 100b.) terén nebyl zrovna ideál a tak jsem se trochu zamotala na prvním lomu, ovšem jako správný čmuchalík jsem stopičku zas hned našla :) A od posledního lomu k poslednímu předmětu jsem si byla už dost jistá v kranflecích a tak sem nabrala trochu rychlejší tempo :) Pan rozhodčí mě moc chválil, prý se na mě krááásně kouká a mám luxusní styl :)
 
 
5. - 6.10.2013 Tak a je to tady, dlouho očekávaný den "D"
Všestranné zkoušky retrívrů v Hrádku u Rokycan, pořádané Retriever klubem a VÝBORNĚ zorganizované!!! Na zkoušky, které pořádají Klasnovi, je opravdu radost jezdit :)
Panička se nervově hroutí, já jsem v poho. Jedinou mojí starostí je hlídat jí, aby mi doma nezapomněla ten vařený vepřový jazýček, co mi slíbila, za odvedenou práci :D
Oba dva dny jsem zvládla s naprostým přehledem!!! Osudným se nám stal až marking, při kterém jsem bažantíka musela dohledat nosem, tudíž známka 1 a 3.cena ...
Panička má obrovitánskou radost a bodeť by ne! Dnešním dnem se ze mě stal všestranný lovecký pes a za své jméno mi tím pánem patří titul "U" :)
Jo a aby tý chlouby nebylo málo, tak rozhodčími chválená barva :)
 
 
 
29.9.2013 Jako již tradičně vyrážíme do Plzně na výstavu loveckých psů. A jako již tradičně s náma jede i mamka :) A jako již tradičně mě to nebavíííí, nejsou ty dvě kolečka v tom výstavním kruhu trochu málo??? Prý zlobím, já??? já nikdy!!!! Ale i tak si odnášíme Výborná 1, Vítěz třídy :) Jupíííí jéééé :)
 
 
 
 
23.9.2013 Nejdřív práce, potom zábava ... u nás to teď bylo obráceně, a tak huráááá do práce :)
 
 
 
22.9.2013 POvýstavní úprava kožíšku :D Aneb po mučícím dni na výstavě nás čeká pořádná lítací procházka :)
 
 
 
 
21.9.2013 Koupačka, stříhačka, brzské ranní vstávání ... prostě další výstava :D Tentokrát vyrážíme na klubovou výstavu až do Oslavan, což je nedaleko Brna. Paní rozhodčí byla moc hodná, ovšem kvůli hrdě nesenému ocásku (dle posudku přímo:"Dnes je velmi pyšná na svůj ocásek" :D) si odnášíme "jen" Výbornou :)
 
 
 
17.9.2013 Balíkové řádění :D
 
 
 
 
13.9.2013 Všestranné zkoušky se kvapem blíží a tak je třeba opět rochu potrénovat :)
 
 
21.8.2013 Výlet s mamkou, taťkou a paničkou (bez té ani ránu) ...
                                                                Kašperské Hory, Vydra, Horská Kvilda
 
 
 
 
15.8.2013 Ovšem nic se nemá přehánět ... výletííííme :D
 
 
14.8.2013 Tak a dost lumpáren! Je tu opět čas na práci :)
 
 
 
11.8.2013 A jako odměna za dobře vykonanou práci při včerejším závodě, mě páníčkově vzali na koupááák :)
 
 
 
 
10.8. 2013 Brzská ranní vstávačka, zatím jen lehce nervózní panička (já to mám jako vždy na háku :D), z baťůžku vonící dobrůtky ... A jedem směr Plzeň na závod obedience, který jako každý rok pořádá ZKO U Viaduktu :) V kategorii OB-Z jsem obsadila 5.místo! (z 12ti) a ještě ke všemu mám složenou zkoušku na 200,5 bodu :) Dle pana rozhodčího jsme s paničkou super tým! Když se soustředím já, nesoustředí se panička, když se soustředí panička, nesoustředím se já :D Ale co, hlavně že je pořád někdo ve střehu, nu ne??? :D :D :D
 
 
 
3.8.2013 Co dělat, když už je několik dní horko jak blázen??? Nu přeci vzít pejsky k vodě! :D
 
 
 
 
 
27.7.2013 DogFitness :O)
 
 
 
12.72013 Takový klasický všední den, jen na malou drobnůstku. Normální lidi musí pracovat, panička tentokrát ne! a tak vyrážíme s partou na "vejšlap" na Tlumačovskou rozhlednu :)
 
 
 
 
5.7.2013 Závod poslušnosti "O Chodský čakan" moc se mi nechtělo, co moc ... vůůůůbec! ale i přes všechny zpomalené cviky si odvážíme druhé místo :)
 
 
29.6.2013 Ještě malinko hormonálně nevyrovnaná, ale joooo mááám to!!! Na své konto si připisuji další zkoušku a to zkoušku BH :)
 
15.6.2013 Joooo to měla být ta výstava v Klatovech .... Bohužel, dámské problémy jsou dámské problémy. A zatím co já se válím doma v chládku, páníčci vyrazili alespoň na čumendu a nakoupit mi nějaké dobrůtky :)
 
 
 
13.6.2013 A je to tuuuu, další supr čupr trénnk u Viadukťáků :)
 
 
 
8.6.2013 Závod poslušnosti v ZKO Křimice ... Nooo moc se mi ráno nechtělo vstávat, vlastně vůbec :/ A taky to tak vypadalo, prostě dneska nééé, dneska mě to neba ... ale i tak odjížděme s pěkným osmým místem :)
 
 
5.6.2013 Voda už je tam, kde má být ... Lavička ze zahrádky je fuč, za to k nám připlavalo kus uzenýho masa :D
Též k nám připlavala super návštěva v podobě Lupíkovců :)
 
 
2.6.2013 Déšť neustává a pomalu to schytává i naše zahrádka :(
 
 
1.6.2013 Klubová výstava Konopiště ...
Prší, prší, prší :( Kruhy jsou jedno velké bahno, já jedno velké prasátko ... nééééé že by mi to nějak vadilo, ale panička z toho třikrát nadšená není :D
Paní rozhodčí jsem se moooc líbila, ale protože se mnou ve třídě bylo několik dalších pěkných psích slečen, vyběhla jsem si známku Výborná 4 a moc krásný posudek :)
Déšť neustává ani cestou domů, projíždíme již skoro zatopenýma silnicema a všichni už se těšíme, až zalezem do peřin. Tentokrát i já ...
 
 
30.5.2013 POZOR!!! OBJEKT STŘEŽEN ŠPIONÁŽNÍM PSEM :D :D :D
 
 
Květen v obraze aneb pár fotek princeznovských ...
 
 
 
... profilových ...
 
 
 
... a lííííítacích :D
 
 
 
25.5.2013 Obranářský závod Město Touškov :)
A jelikož koušeme tak akorát obložení, klacky, ... volíme kategorii ZZO :D
Dnes se nám velmi dařilo. I přes to, že jsem musela očmuchat nové psaníčko v trávě a chvilku jsem při chůzi nedávala pozor, bodujem a vyhráváme 1.místo!!!
 
 
 
 
 
8.5.2013 Fuuuuj další výstava, další nůůůďo aneb frčíme na Krajskou výstavu do Staňkova ...
Dle paničky to byla fraška a prý příště raději za ušetřené peníze vyrazíme na výlet.
Každopádně dnes V2 ...
 
 
                       Sárinky první předvedení v JH                                    Pokus o výstavní postoj :)
 
 
Fotky z Klubové a speciální výstavy v Humpolci a HLAVNĚ fotky mé, mojí ségry Ellie (Emerita Kettu z Fatkovského dvora) a naší společné lítačky najdete ZDE :)
 
27. - 28.4.2013 Klubová a speciální výstava všech plemen sdružených pod Klubem chovatelů loveckých slídičů ...
Ve čtvrtek mě panička vzala na mega prochajdu a nechala mě zabahnit, jak jen se mi zlíbí ... tady není něco v pořádku! Nu jasný! Po příchodu domů mě čeká mega koupačka a druhý den odjezd směr Humpolec :)
Po příjezdu do Humpolce nás čekalo milé překvapení. Ubytování je opravdu tak krásné, jako na fotkách. Balkon, vedle balkonu můj pelíšek, bezva velká telka, krásná zahrádka i s jezírkem :D
Tudíž jsem na první den výstavy jela náramně vyspinkaná a ještě jsem se měla setkat s mojí ségrou Ellie :)
V sobotu nás posuzoval Mr. Bart van Maren (NL), vyběhala jsem si známku V3 a posudek bez chybičky :)
V neděli se nám ovšem dařilo o mnoho líp, že by to bylo tím válením v mrtvé rybičce, která ležela u nedalekého rybníka?
Mr. Sjoerd Jobse (S) a V1 CAC!!!!
 
 
 
18.4.2013 Hostování v ZKO U Viaduktu
 
 
 
15.4.2013
 
 
 
13.4.2013 Procházka s Hankou, Fejčou, Fíčkem a Cidečkem na novou Tlumačovskou rozhlednu :)
 
 
 
 
7.4.2013 Seminář obedience se Zuzkou Coufalovou :O)
 
 
 
VŠEM PŘEJEME KRÁSNÉ VELIKONOCE :O)
 
 
1.4.2013 Komu se nelení - tomu se zelení :) A tak vyrážíme procičit barvu ...
 
 
 
31.3.2013 Vyrážíme jako parta v podání já + panička, Hanka + Fejča a Honza + Engie na Jarní závod poslušnosti, který pořádá ZKO Hrádek u Rokycan.
Vedlo se nám a mooooc :)
V kategorii ZZO jsem válčila já s paničkou, vybojovaly jsme 3. místo a to jen kvůli losu :( jinak 59 bodů z 60ti! Jeden bodík nám byl strhnut za pomalé odběhnutí při volnu ...
Za to Hanka s Fejčou obsadily 1. místo!!! 60bodů z 60ti :)
A Honza s Engie se v kategorii ZVV2 umístili na 2. místě s 271 body :O)
 
 
 
                      Engie  (Engie Bodie Eciloten) v akci               Hanka s Fejčou (Future for You Great Lady)
 
 
ZKO Domažlice 1 na bedně :D
 
 
20.3.2013 Březnové lítání :O)
 
 
 
15.3.2013 Na obhlídce revíru :O)
 
 
5.3.2013 Správný retriever :O)
 
 
3.3.2013 Seminář s RNDr. Františkem Šustou ...
Panička odjela ráno někam pryč - beze mě!!! To je nepochopitelné!!! Ještě že mi tu nechala spousty ňaminek na žužlání :D
 
27.2.2013 Přes noc napadlo sousty sněhu a tak jsme vzali naše začátečníky na sněhovou prochajdu.
Sárinky heslo zní:"Je třeba kazit morálku aneb sedni, lehni neuteče!" :D
 
 
 
 
17.2.2013 Únorové lítání ...
 
 
 
10.2.2013 Seminář obedience ...
 
26.1.2013 SÁRINKA SLAVÍ DRUHÉ NAROZENINY!
A tak té naší holčičce přejeme všechno nejlepší, hlavně hodně zdravíčka a ještě spousty naběhaných kilometrů a nanošených kačenek, bažantů a zajíčků :O)
Všechno nejlepší také ostatním z vrhu "E" z Fatkovského dvora!
 
        Dárečky od sestřičky Ellie a jejích páníčků             Dáreček od tety Alči a ostatních Derekovců       
                                                                                        - pískací prasátko, klobáska byla taky moooc dobrá :O)
 
 
Nový pelíšek :O) Za jeho výrobu děkujeme www.akidog.cz
 
 
Dáreček od tety Lenči a strejdy Ládíka :O)
   
 
Dárečky od tety Marušky, Hanky a Míši :O)
 
 
A konečně dárečky od mého tlapkáckého týmu a můj speciální narozeninový dortík :O)
 
 
20.1.2013 Je třeba odklidit sníh i na cvičáku, a tak berem hrabla a vyrážíme pomáhat :O) Vše kolem je ovšem krásně čerstvě zasněžené a tak nám to nedá a vyrážíme nejdřív na takovou menší vycházku. My mazáci se pořádně proběhnout a prďolové rozkoukat :O)
 
 
 
 
17.1.2013 Přes noc napadlo spousty sněhu. To to ale trvalo :O) A tak začíná éra sáňkování, běžkování, koulování, procházkování, sněhového válení, ....
 
 
 
 
 
7.1.2013 Neleníme! Makáme :O)
 
 
 
1.1.2013 Šup šup po Silvestru na pořádnej vejšlap, aneb vyrážíme na tradiční novoroční procházku :O)